HKScan karsi neljän listan
16.02.2015 12:20

HKScan on päättänyt jatkaa uuden Länsi-Suomen tuotantolaitoksensa sijaintivaihtoehtoja koskevaa selvitystä neljän kunnan, Euran, Forssan, Rauman ja Säkylän kanssa.

– Nuo kaikki neljä kuntaa ovat listallamme aakkosjärjestyksessä ja samalla viivalla sijoituspaikkaa päätettäessä, HKScanin toimitusjohtaja Hannu Kottonen kertoo.

HKScan ilmoitti lokakuussa suunnittelevansa noin 35–65 miljoonan euron tuotantolaitosinvestointia Länsi-Suomeen. Lähes 20 kuntaa ilmoitti tuolloin olevansa kiinnostunut investointihankkeesta.

Hankkeen suunnitteluvaihe kestää kesään 2015 asti. Sen aikana HKScan kartoittaa yhteistyössä valittujen neljän kunnan kanssa eri vaihtoehdot investoinnin toteutukselle ja vaihtoehtoihin liittyvät kustannukset, tarvittavat lupakysymykset sekä ympäristövaikutukset. ASK 17.2.

 
Kaunis päivä vanhana
13.02.2015 15:52


Vanhojen tanssit ovat monelle lukiolaistytölle prinsessaunelmien täyttymys. Tänä vuonna esimerkiksi Säkylän vanhojen tansseissa keinuttiin toinen toistaan hempeämmissä tyllipuvuissa, jotka hehkuivat karamelliväreissä.

Säkylässä vanhojen tanssit tanssittiin sukulaisille ja ystäville jo torstai-iltana ja koululaisille perjantaiaamuna. Eurassa vanhojen tanssit puolestaan jatkuvat vielä perjantai-iltanakin.

Lisää kuvia Säkylän vanhojen tansseista ja Euran vanhojen tansseista löydät Alasatakunnan kuvagalleriasta. Lisää ASK 17.2.

 
Päivä elokuvien maailmoissa
12.02.2015 13:08


Sekä Euran että Säkylän lukion abit valitsivat tänä vuonna penkkariteemakseen elokuvan. Säkylässä saattoi astua kaninkoloon ja Eurassa istahtaa hulluille teekutsuille, eli esimerkiksi Liisa Ihmemaassa oli katsottu tarkkaan kummassakin lukiossa. Katso lisää kuvia Euran penkkareista ja Säkylän penkkareista kuvagalleriassamme. Lisää ASK 17.2.

 
Raikulle edustusjoukkue
12.02.2015 12:36

Euran Raiku kokoaa naisten lentopallon edustusjoukkuetta oman seudun pelaajista. Joukkeelle haetaan ykkössarjapaikkaa kaudelle 2015–16. Päävalmentajaksi ryhtyy Raikun nykyinen toiminnanjohtaja Teijo Kööpikkä (oik.). Taustajoukkoihin kuuluvat muun muassa Kari Tuomi (vas.) ja Veli-Pekka Ketola. Pelaajalista aiotaan julkaista Pyhäjärvimessuilla toukokuussa. ASK 12.2.

 
Modernia torikauppaa
11.02.2015 15:05

Lähiruokaa ilman välikäsiä suoraan tuottajilta on ideana Euraankin rantautuneessa Reko-ruokaryhmässä, joka toimii Facebookin kautta.

Ensimmäisen kerran tuottajat ja ostajat kohtasivat tiistai-illalla Euran seurakuntakeskuksen parkkipaikalla, ja kauppa kävi. Sami Miikkulainen oli tuonut tilaajille Mäkitalon tilalla Eurajoella kasvatettua lampaanlihaa ja laitilalainen Kaisa Sandelin-Siiri (oik.) muun muassa tekemäänsä ohravelliä ja leivonnaisia. Kirsi Kiuru (vas.) ja Johanna Ketola toivovat, että heidän perustamaansa Reko lähiruokaryhmään tulisi paljon lisää sekä tuottajia että ostajia. ASK 12.2.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 2 / 57