Ota kantaa
Miten euralainen naislentopallo jatkuu parhaiten?
 
Lentopallossa eletään taitekohtaa
10.04.2014 08:55

LiigaEura tekee lähiaikoina ratkaisun kohtalostaan: ajaako velkaantuneen urheiluseurayhtiön toiminta alas vai jatkaako uudella joukkueella ykkössarjassa. Liiga Eura Oy:n hallitukseen Juha Jokisen ja Jari Nummelan kanssa kuuluva Reima Antola kertoo, että voimia on läpi vastoinkäymisten vuoden riittänyt uskosta siihen, että pärjätä voi ja että liigatason lentopallo on pitäjälle tarpeen ja tärkeää. Tulee LiigaEuran ratkaisu sitten olemaan kumpi tahansa, se vaikuttaa euralaiseen lentopallokenttään, ja tekee tilaa uusille ratkaisuille. Lisää ASK 10.4.

 
Tuiskula ja Kauttua SuomiAreenalla
09.04.2014 15:39

Suomen mielenkiintoisimman keskustelutapahtuman tittelin saanut SuomiAreena on tulevana kesänä lähes 160 tilaisuuden jättikooste, ja näkyy Porin lisäksi komeasti myös muun muassa Eurassa ja Köyliössä.

Köyliön Tuiskula pääsee estradille heti SuomiAreenan avajaispäivänä lauantaina 12. heinäkuuta. Silloin Tuiskulan kesäteatteriin kokoontuu takuulla mielenkiintoinen keskustelijajoukko ja varmasti satamäärin kuulijoita pohtimaan aihetta Kesäteatterit kylien ja kesän pelastajina.

– Koko SuomiAreenan teemana on asuminen ja ympäristö, kertovat Tuiskulan kesäteatteritoimikuntaan kuuluvat Veikko Salo (vas.) Susanna Salo-Kimppa ja Juha Kulmala.

Eurassa SuomiAreenan päivä on maanantai 14. heinäkuuta ja paikkana Kauttuan Ruukinpuisto. Siellä järjestetään kaksi keskustelutilaisuutta, joista toisen aiheena on Alvar Aallon perintö Eurassa ja se, miten rakennettu ympäristö vaikuttaa meihin. Toisessa paneelikeskustelussa puhutaan luonnonympäristöstä vetovoimatekijänä. ASK 10.4.

 
Tuplasti allastilaa
08.04.2014 09:19

Rakennustyöt JVP-Eura Oy:n tontilla etenevät aikataulujen mukaisesti. Molemmat esiselkeytysaltaat ovat jo käytössä ja ilmastusallas ja tiivistämö voidaan ottaa käyttöön kesäkuussa.

Jätevedenpuhdistamon laajennus- ja rakennusurakka alkoi syyskuussa 2013, ja Hartelan ja Econetin yhteisurakoiden on määrä olla valmiina elokuun loppuun mennessä.

– Puhdistamon tehon parantamiseksi on tärkeää, että saamme tuplattua allastilavuutemme. Kapasiteetin nosto vähentää puhdistamon kuormitusta Eurajokeen, ja sen myötä JVP on osaltaan parantamassa joen tilaa tulevaksi kesäksi, JVP:n laitosinsinööri Markus Savikuja sanoo. ASK 8.4.

 
LiigaEura ulos pääsarjasta
07.04.2014 15:54

Kappale euralaista lentopallohistoriaa tuli tiensä päähän viikonvaihteessa Kuusamossa, kun Pallo-Karhut pudotti LiigaEuran naisten mestaruusliigasta karsintasarjan voitoin 3–1.

LiigaEuran kausi oli lähes täydellinen limbo. Joukkue pystyi koko kauden aikana voittamaan yhden ainoan ottelun, kun se karsintasarjan ensimmäisessä pelissä Eurassa kukisti Pallo-Karhut erin 3–1. Toisen osaottelun Eurassa kuusamolaiset voittivat ja viime viikonvaihteen kaksi voittoa Kuusamossa ratkaisivat karsintasarjan Pallo-Karhujen eduksi. Lisää ASK 8.4.

 
Makkarat kärysivät
05.04.2014 11:47

Kärventyneistä makkaroista aiheutui palohälytys lauantaina puoli yhdentoista aikaa. Säkylän Rekolantiellä sijaitsevasta kerrostalosta tehtiin hälytys, kun talon asukas havaitsi porraskäytävässä vaaleaa savua.

Palokunnan saapuessa paikalle savun syy paikannettiin yhdestä asunnosta, jossa oli laitettu ruokaa.

Palopäivystäjän arvion mukaan makkarat olivat ilmeisesti unohtuneet asukkaan pöytägrillille kärventymään joko jo yöllä taikka aamuyöllä, ja palokunnan tehtäväksi jäi varmistaa kohde sekä tuulettaa porrashuoneisto.

Koska ilmoitettu kohde oli kerrostalo, aiheutui tapahtumasta iso hälytys. Paikalla lähti kolme pelastuslaitoksen yksikköä ja lisäksi vielä nostolava Eurasta.

Asunnon omistaja saikin tapahtumasta noottia, sillä asukas itse ei ollut informoinut asuntonsa ruokakärystä.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 2 / 41