Ota kantaa
Mihin Pyhäjärviseudun kaavoituksessa pitäisi kiireellisimmin panostaa?
 
Luistellen Lokkisaareen
14.04.2015 08:46


Säkylän jäähallin järjestyksessä 19:s taitoluistelunäytös tarjosi taas katseltavaa ja myös kuunneltavaa kaiken ikäisille. Riemastuttavassa tarinassa seurattiin tällä kertaa Risto Räppääjän kesälomanviettoa.

Säkylässä kun oltiin, niin Risto Räppääjä saapui tietysti kesäloman viettoon Säkylän Pyhäjärvelle ja Lokkisaaren maisemiin.

Jää muuttui tarinassa tyylikkäästi järveksi ja saareen matkattiin lautalla, ja iso joukko talkooväkeä oli tehnyt näytöstä varten taas yökaudet lavastuksia ja puvustuksia. Lisää kuvia kuvagalleriassa ja ASK 14.4.

 
Fanien unelma täyttyi
13.04.2015 16:06

Teini-idoli Isac Elliottia odotettiin Euran urheilutalon pihamaalla kaksi vuorokautta. Monen tosifanin odotus päättyi sunnuntaina illansuussa, kun eri puolilta Suomea kotoisin olevat tytöt pääsivät esiintymislavan eturiviin. Eturivissä odotettiin vielä kaksi tuntia ennen kuin 14-vuotias poptähti astui lavalle.

Euran superviikonlopun tunnelmista lisää ASK 14.4.

 
Tuominen yrittäjäkisan finaaliin
13.04.2015 15:59

Säkyläläinen Matti Tuominen on valittu valtakunnallisen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finaaliin. Ehdokkaat finaaliin on valittu viidestä kovan luokan yrityksestä eri puolilta Suomea.

34-vuotias Tuominen edustaa kisassa 2011 perustamaansa LTP Logistics Oy:tä, ja yritys harjoittaa lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaa koko Suomessa.

Vahvalla kasvu-uralla olevan yrityksen pääpaikka ja suurin osa asiakkaista sijaitsee nykyisin pääkaupunkiseudulla. Liikevaihtoa yrityksellä oli viime vuonna reilut 14 miljoonaa euroa.

Lisää Tuomisen yrityksestä ASK 14.4.

 
Palon syyllisen selvittäjälle palkkio
09.04.2015 12:43

Pitkäperjantaina poltetun Euran urheilukeskuksen ison huoltorakennuksen tutkinnassa kaivataan edelleen yleisövihjeitä ja havaintoja. Lounais-Suomen poliisilaitoksen tänä aamuna julkaiseman tiedotteen mukaan tapauksen selviämiseen johtavasta vihjeestä on nyt luvattu palkkio. Vihjeitä voi ilmoittaa Rauman poliisiasemalle päivystysnumeroon 0295417780 ja sähköpostiin rauma.tutkintapoliisi.fi tai Euran poliisiasemalle Maarit Virralle. Palo aiheutti Euran kunnalle ainakin noin 400 000 euron vahingot ja haittaa myös koulujen ja urheiluseurojen toimintaa.

 
Tuuli kaataa puita ja sytyttää maastopaloja
08.04.2015 11:14

Palokunnilla on ollut kiireinen aamu ja päivä näyttää jatkuvan samanlaisena.

Euran Kivenarontien ja Pehkutehtaantien välisessä maastossa saatiin kello 11 aikaan sammutettua tuntia aiemmin syttynyt maastopalo, joka sai alkunsa, kun kuusi kaatui keskijännitejohdon päälle.

Heinäpeltoa paloi noin 1,5 hehtaaria, sillä kovan tuulen vuoksi palo eteni noin 200 metriä.

Rakennuksia tai metsää se ei uhannut. Sähköt menivät poikki noin 50 taloudelta.

Myös Köyliössä paloi maastoa, mutta hieman pienemmältä alueelta Viskaalinkujan tuntumassa. Myös siellä oli puu kaatunut johdoille.

Päivystävä palomestari Tero Kuusisto kertoo, että yön ja aamun aikana on raivattu kaatuneita puita ympäri aluetta. Tehtäviä on puoleen päivään mennessä ollut arviolta 25. Pääasiassa ne ovat olleet pienemmillä teillä eikä liikennehaitan lisäksi ole muita vahinkoja todettu tapahtuneen.

– Ennusteen mukaan tuuli jatkuu kovana iltaan asti, hän toteaa.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 2 / 57