19.10.2016 10.28
Uutiset
 

Törkeä huumausainerikos toi ehdollista

image

Rauma, Lappi | Lappilainen vuonna 1985 syntynyt mies tuomittiin Satakunnan käräjäoikeudessa törkeästä huumau­sai­ne­ri­kok­sesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ehdolliseen vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen, 40 tunnin yhdys­kun­ta­pal­veluun sekä menettämään valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä 12 000 euroa.

Tuo­mit­tu myi ja luo­vut­ti käy­tet­tä­väk­si 1. tam­mi­kuu­ta ja 26. syys­kuu­ta 2015 vä­li­se­nä ai­ka­na lait­to­mas­ti muu­al­ta hank­ki­maan­sa ma­ri­hu­a­naa use­am­mal­le hen­ki­löl­le. Hän käyt­ti ai­net­ta vii­koit­tain myös it­se, mi­hin koh­dis­tu­va syy­te ajoit­tuu vä­lil­le 21. ke­sä­kuu­ta ja 26. syys­kuu­ta 2015.

Li­säk­si mies vil­je­li lait­to­mas­ti hamp­pua huu­mau­sai­neek­si kas­vat­ta­mal­la 48 kan­na­bis­kas­via. Ko­tiet­sin­näs­sä po­lii­si löy­si kas­ve­ja hol­vi­kel­la­riin ra­ken­ne­tuis­ta kas­va­tus­ti­lois­ta ja sen lä­hei­syy­des­tä, nur­mi­kol­ta ja asuin­ra­ken­nuk­ses­ta. Li­säk­si kan­na­bis­kas­vin leh­teä löy­tyi 70 gram­maa.

Näköislehti

Instagram

Instagram