Myös kokkina työskennellyt Turkka Aaltonen tietää, miten luonnontuotteita hyödynnetään ruuanlaitossa. Tästä kirjasta löytyy esimerkiksi metsäneläinten jälkiä, mutta monien kansien välissä on myös ruokaohjeita sekä reseptejä. Kirjojen lisäksi näyttelyssä on graafikko Martti Arkon kahdeksan taulun kokoelma.
Henna Huila
Eura | Varautuminen ja erätaidot ovat nostaneet päätään taas viime vuosina. Suomen Survival Killan perustajajäsen Turkka Aaltoselle osaamista erätaidoista on kertynyt niin omien kokemusten kuin opettamisen kautta, ja osa opeista on vuosien varrella siirtynyt kirjojen kansien väliin.
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tutustu Alasatakuntaan digitilauksena kuukausi tarjoushintaan!
Etu on käytettävissä vain kerran
OLEN TILAAJA