Cookie-pops
Pyhäjärviseudun Paikallislehti Oy
Cookie-popseihin voi käytää kaikki keksien jämät (tai cake popseihin kakkupohjan jämät). Joukkoon sekoitetaan lemppari tuorejuustoa (tietysti siis makeaa tuorejuustoa). Pyöritellään massa palloiksi ja sen jälkeen kuorrutetaan suklaalla. Lopputulos on aivan huikean maukas!
Tuorejuuston määrää on vaikea sanoa, sillä se riippuu käytettävästä keksimäärästä. Tulet kyllä huomaamaan, koska olet lisännyt tarpeeksi tuorejuustoa, sen tuntee massan koostumuksesta.
Cookie-popsit säilytetään jääkaapissa. Ne säilyvät suurinpiirtein 5 päivää... elleivät tule syödyksi ;)
piparkakkuja
vaniljatuorejuustoa
Kuorrute:
suklaata (omaa lemppariasi)
nonparelleja
Murusta piparkakut hienoksi. Sekoita joukkoon pienissä erissä tuorejuustoa, jotta saat sopivan pyöriteltävän koostumuksen. Vaivaa massa käsin tasaiseksi (lisää tarvittaessa tuorejuustoa). Pyöritä massasta haluamasi kokoisia palloja. Nosta pallot hetkeksi jääkaappiin.
Sulata suklaa mikrossa 15 sekunnin jaksoissa välillä sekoitellen. Kasta pallot suklaaseen. Koristele.